Disclaimer

De website www.kinderbende.nl ten behoeve van Stichting Kinderbende en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links naar bedrijven of organisaties waarmee wij (tijdelijk) samenwerken, is eigendom van Stichting Kinderbende.

Toegang tot en gebruik van de website en de producten en diensten die via de website beschikbaar zijn, worden beheerst door deze Disclaimer.

Het is niet toegestaan de website of delen daarvan openbaar te maken, te kopiëren, te downloaden of anderszins te verveelvoudigen of op te slaan zonder voorafgaande specifieke schriftelijke toestemming van Stichting Kinderbende.

De inhoud van de website en andere uitingen van Stichting Kinderbende op het internet is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die door Stichting Kinderbende wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Stichting Kinderbende behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren. Stichting Kinderbende aanvaardt geen aansprakelijkheid voor (vermeende) schade, voortvloeiend uit uw toegang (of uit het niet kunnen verkrijgen van toegang) tot de website.

Wanneer Stichting Kinderbende hyperlinks naar websites van derden weergeeft, is het gebruik van dergelijke hyperlinks volledig voor uw eigen risico.

Stichting Kinderbende aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door Stichting Kinderbende worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de websites van Stichting Kinderbende.

Februari 2018 ©

Indien er naar aanleiding van deze disclaimer vragen ontstaan, neem dan contact op met:

Stichting Kinderbende
Adres: Elisabeth Wolffstraat 52-3, 1053 TV Amsterdam
Telefoon: 
E-mail: hallo@kinderbende.nl

Blijf op de hoogte en meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief van de Kinderbende.

Ontvang het laatste nieuws over de opdrachten, avonturen en ontdekkingen van de Kinderbende.