Geheim hoofdkwartier

Ergens in Nederland, achter een verborgen deur, bevindt zich een tunnel naar het geheim hoofdkwartier van de Kinderbende. Hier komen alle mysterieuze opdrachten voor de Kinderbende binnen. Er zijn maar een paar mensen die weten waar het is.
Vanuit dit geheim hoofdkwartier delen we het belangrijkste nieuws, opdrachten, avonturen en ontdekkingen. Met raadsels, aanwijzingen, filmpjes, puzzels en nog veel meer. Voor iedereen tussen de 7 en 12 jaar oud, dat zijn nou eenmaal de slimste ontdekkers.

 

Nieuws over de fantastische familie Gum

We hebben een brief ontvangen van de familie Gum. Lees hier snel verder: 

 

Lees verder

Micha en Ward, de gelukkige winnaars van een week kinderkamp!

Ward en Micha zijn de winnaars van de prijsactie op onze homepage. Ze zijn heel blij dat ze meegaan op kamp met de Kinderbende. Dat zie je op de foto :)

Raad de foto!

De fantastische familie Gum heeft de hele wereld rondgereisd op zoek naar hun thuisland. Hieronder staan 18 foto's gemaakt op hun lange reis. Raad jij waar ze allemaal geweest zijn? Stuur je antwoorden naar geheimhoofdkwartier@kinderbende.nl en maak kans op een leuke prijs.

Lees verder

Flyer: de fantastische familie Gum

Jouw vrienden en vriendinnen hebben misschien nog niets gehoord van de Kinderbende en het kamp met de fantastische familie Gum.
Help je mee? Stuur de flyer naar al je vrienden en vriendinnen!

Lees verder

De namen van de familie Gum

Omdat ze ook hun namen vergeten zijn en zo van snoepen houden, heeft de Kinderbende passende nieuwe bedacht. De nieuwe namen van de fantastische familie Gum:

Lees verder

Blijf op de hoogte en meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief van de Kinderbende.

Ontvang het laatste nieuws over de opdrachten, avonturen en ontdekkingen van de Kinderbende.