Kinderkamp

Ga in 2018 mee op het spannendste kinderkamp van Nederland en beleef een kamp vol magische avonturen. Voor iedereen tussen de 7 en 12 jaar oud, dat zijn nou eenmaal de slimste ontdekkers.

Een week zonder ouders op vakantie. Met alleen maar (nieuwe) vriendjes en vriendinnetjes midden in een groot gaaf bos.

Via het geheim hoofdkwartier kan iedereen de Kinderbende om hulp vragen. Als het hoofdkwartier besluit te helpen, krijgen de kinderen van de Kinderbende een opdracht mee voor op kamp. Een opdracht die alleen kinderen kunnen uitvoeren en we tijdens het kamp gaan uitvoeren. Soms is het een klein beetje spannend, vaak is het juist ontzettend leuk. Je zult op kamp veel op onderzoek zijn en goed moeten samenwerken. Om de opdracht te vervullen ga je, samen met de andere kinderen van de Kinderbende, problemen en raadsels oplossen. Maar vooral ga je tijdens het kamp veel plezier beleven en nieuwe vrienden maken.

Kinderbende op kamp

Onze kinderkampen:

Zomervakantie:  De fantastische familie Gum

Kan je goed puzzelen, houd je van speurtochten en ben je niet snel bang? Kom dan bij de Kinderbende, ga mee op kamp en ontdek het geheim hoofdkwartier; vol met raadsels, aanwijzingen, filmpjes, puzzels en nog veel meer.
 

 Kinderbende kampgebouw
 

Blijf op de hoogte en meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief van de Kinderbende.

Ontvang het laatste nieuws over de opdrachten, avonturen en ontdekkingen van de Kinderbende.