ZOMERKAMP: De fantastische familie Gum

Waar de familie Gum vandaan komt en wie ze zijn, weet niemand. Ze zijn hun geheugen kwijt en reizen de wereld rond op zoek naar hun thuisland.

Ze wonen tijdelijk in de bossen van Amersfoort en bouwen daar de meest wonderlijke tenten tussen de bomen. Ze dragen rare kleurige kleren en houden erg van lekkere zoetigheid. Snoepen doen ze dan ook de hele dag.

De bewoners rondom het bos zeggen dat er vreemde dingen gebeuren en komen liever niet in de buurt van de familie Gum. Maar de familie zegt tegen de Kinderbende dat er niets aan de hand is. Ze zien er alleen een beetje anders uit. Of is er toch meer aan de hand? Wat houden ze verborgen?

De familie Gum heeft de Kinderbende gevraagd om te helpen uitzoeken waar ze vandaan komen. Omdat alleen kinderen hun kunnen helpen. Het ontcijferen van een oude kaart met daarop een vreemd ruimteschip brengt ons misschien op het juiste spoor. We gaan vreemde tekens vertalen en raadsels oplossen. We gaan op ontdekkingstocht en komen een hoop mysterieuze figuren tegen die ons helpen. Via walkie talkies ontvangen we aanwijzingen en soms gaan we op pad met onze zaklampen. Want in het donker zie je de bomen niet.
 

Kinderbende op kamp

Naast deze ontdekkingstocht naar het thuisland van de familie Gum hebben we een programma vol met leuke activiteiten. Bijvoorbeeld Gummaanse kleding maken, het kampvuurspel, speurtocht met walkie talkies, zwemmen, bosparcours, hutten bouwen, escape room spel, kookprogramma, levend stratego, aardappel tattoos maken, vossenjacht en misschien zelfs een spannend nachtspel..

Het wordt een week vol magische momenten en spannende avonturen! Kom jij de Kinderbende versterken? Ga dan mee op Kinderbende kamp en kom logeren bij de fantastische familie Gum. Laat lekker je ouders een week thuis. Vraag nu of ze je willen inschrijven voor een week kampavontuur.

Schrijf je hier in:

wk: 33 | 6 dagen – zo 12 aug t/m vr 17 aug
 

Kun je niet wachten? Klik dan alvast op het geheim hoofdkwartier. Hier lees en beleef je meer over de fantastische familie Gum.

Kinderbende kinderkamp

 

Blijf op de hoogte en meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief van de Kinderbende.

Ontvang het laatste nieuws over de opdrachten, avonturen en ontdekkingen van de Kinderbende.