Ons team

Het team van Kinderbende heeft jarenlange ervaring met organiseren van kinderkampen. We stellen ons graag voor:
 
  • Kinderbende ThijsThijs Spee

Hoi, ik ben Thijs. Ik ben 40 jaar en woon in Amsterdam. Samen met Eva heb ik de Kinderbende bedacht. De laatste jaren heb ik met veel plezier leiding gegeven aan diverse teams en bedrijfsleiders in boekwinkels en supermarkten. Als kind ben ik jaren zelf op kamp geweest en heb daarna als leiding bij scouting twaalf jaar kampen georganiseerd. Ik weet zeker dat dit kamp de leukste week van het jaar wordt. En ik kijk er enorm naar uit om jullie allemaal te ontmoeten. 

 

  • Kinderbende EvaEva Damave

Hi daar! Ik ben Eva en kan niet wachten tot het kampavontuur begint. Bij de Kinderbende zijn we al aan het aftellen. De afgelopen jaren heb ik veel gereisd, mooie plekken gezien maar nu woon ik weer heerlijk in Amsterdam. Naast het reizen heb ik culturele projecten geleid. Onder andere bij het Internationaal Filmfestival in Rotterdam, Theaterfestival Oerol op Terschelling en heb ik onlangs de grootste Vrijheidsmaaltijd van Amsterdam onder de bogen van het Rijksmuseum mogen organiseren. Met Thijs heb ik een droom gerealiseerd, creatief, avontuurlijk en heel veel lol beleven samen met de Kinderbende.

 

  • Liselotte

Hi, ik ben liselotte. Ben 23 jaar en kom uit Haarlem. Ik denk dat ik mezelf het beste kan omschrijven met deze woorden: avonturier, beetje gek, verantwoordelijk en creatief. Ik ben student aan de opleiding Theater docent/maker aan de Academie voor theater en dans. Dit is ook echt waar mijn passie ligt. Ik kan niet wachten om drama lessen te gaan geven aan basis en middelbaar onderwijs. Tot een paar jaar geleden ben ik scouting-leidster geweest en heb hier altijd heel veel plezier in gehad. Helaas kreeg ik het hier te druk voor. De Kinderbende is voor mij dus de ideale nieuwe plek om al mijn ervaringen te delen, maar vooral ook heel veel lol te hebben en het een top week voor de kinderen te maken.

Blijf op de hoogte en meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief van de Kinderbende.

Ontvang het laatste nieuws over de opdrachten, avonturen en ontdekkingen van de Kinderbende.