Zomerkamp 2018: De Fantastische Familie Gum

Waar de familie Gum vandaan komt en wie ze zijn, weet niemand. Ze zijn hun geheugen kwijt en reizen de wereld rond op zoek naar hun thuisland.

Ze wonen tijdelijk in de bossen van Amersfoort en bouwen daar de meest wonderlijke tenten tussen de bomen. Ze dragen rare kleurige kleren en houden erg van lekkere zoetigheid. Snoepen doen ze dan ook de hele dag.

De bewoners rondom het bos zeggen dat er vreemde dingen gebeuren en komen liever niet in de buurt van de familie Gum. Maar de familie zegt tegen de Kinderbende dat er niets aan de hand is. Ze zien er alleen een beetje anders uit. Of is er toch meer aan de hand? Wat houden ze verborgen?

Zo begon ons avontuur afgelopen zomer. Hieronder een terugblik op het zomerkamp van 2018!

De fantastische familie Gum had de Kinderbende gevraagd om te helpen uitzoeken waar ze vandaan komen. Samen met 25 dappere kinderen zijn we aan de slag gegaan. Door spellen, speurtochten en raadsels kregen we aanwijzingen om de familie Gum te helpen. Tot de laatste avond bleef het spannend of het ons zou lukken, maar gelukkig wisten de dappere kinderen tijdens een spannend nachtspel een geheim voorwerp van de ons tegenwerkende Zwarte Gum af te pakken, zodat het allemaal toch goed afliep. De fantastische familie Gum kon weer veilig terug naar planeet Gum. Een groot DANKJEWEL aan alle kinderen die deze week tot een fantastisch feest hebben gemaakt! En natuurlijk ook aan de ouders, die hun kinderen toevertrouwden aan Stichting Kinderbende.

Het werd een week vol magische momenten en spannende avonturen! Kom jij de Kinderbende versterken? Ga dan mee op Kinderbende kamp 2019! Laat lekker je ouders een week thuis. Vraag nu of ze je willen inschrijven voor een week kampavontuur.

Schrijf je hier in voor het zomerkamp van 2019:

wk: 31 | 6 dagen – zo 28 jul t/m vr 2 aug

 

Blijf op de hoogte en meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief van de Kinderbende.

Ontvang het laatste nieuws over de opdrachten, avonturen en ontdekkingen van de Kinderbende.